WAKEUP LIVING AS
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Male innredning, dører og lister

Traditional Waterbased har glans på 20 og en utrolig fin flyt. Maling til dette formålet anbefales gode grunnarbeider og en god prosess underveis, særlig om det er glatte overflater med dårlig heft. Vi anbefaler at du først matter ned overflaten med et fint sandpapir, type 400. Så tørker du vegg støvet og lar det tørke. Så påføres første strøk med heftgrunning, vi anbefaler Pure & Original omniprimer. Velg heftgrunningen i samme farge som toppstrøket. Etter at heftgrunningen er gjort, puss lett i overflaten med et 400 papir, tørk støv og la tørk. Så males første toppstrøk, vi anbefaler Pure & Original Traditional Waterbased som har en glans på 20.

Etter første strøk gjentas prosessen som mellom heftgrunn og første strøk, så påføres siste toppstrøk. Og vipps du har et perfekt resultat med en utrolig fin flyt.

Vi anbefaler en pensel som tar opp godt med maling til formålet, Pure & Original har gode penselserier. For større flate overflater som kjøkkenfronter og skapdører anbefaler vi at du bruker en fin rulle og en fordriverpensel for perfekt flyt og sluttresultat.

 

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke